Müsteşar Tekin, MEB uzmanlarına ders verdi  
Müsteşar Tekin, MEB uzmanlarına ders verdi

Müsteşar Tekin, MEB uzmanlarına ders verdi

Millî Eğitim Bakanlığı Müsteşarı Yusuf Tekin, uzmanlık uygulamasının kamu bürokrasisinde yapılan en radikal uygulamalardan biri olduğunu belirterek, millî eğitim uzmanlarının bakanlığın geleceği olduğunu söyledi.

Müsteşar Tekin, MEB uzmanlarına ders verdi

Millî Eğitim Bakanlığı Müsteşarı Yusuf Tekin, Türkiye Turing ve Otomobil Kurumu´nun (TURİNG) desteği ile uzman ve uzman yardımcılarına yönelik düzenlenen "Bir Kültürel Kazanım Olarak İstanbul" konulu eğitim programında katılımcılara ders verdi. Tekin, uzmanlık uygulamasının bütün kamu kurumlarında hayata geçirildiğini belirterek, bunun çok faydalı ve yerinde bir uygulama olduğunu ifade etti.

 

Millî eğitim uzmanlarının istikbâl vadettiğini ifade eden Müsteşar Tekin, “Kamu bürokrasisinde yapılan en radikal uygulamalardan bir tanesi uzmanlık uygulamasıdır. Bu yüzden uzmanların çok iyi yetişmelerini arzu ediyoruz.” dedi.

 

Millî eğitim uzman ve uzman yardımcılarına seslenirken hayat tecrübelerini de aktaran Tekin, “Siz Millî Eğitim Bakanlığının geleceğisiniz, biz sizin üzerinizden kurgular yapıyor ve önemli beklentiler inşa ediyoruz. İnşallah sizler de gayret göstererek çalışmalarınızla bu beklentileri karşılarsınız. Hiçbir koşul sizin hayata umutla bakmanıza engel olmamalıdır. Sizi besleyen şey, güçlü idealleriniz olmalıdır.” diye konuştu.

 

Program kapsamında, Prof. Dr. Haluk Dursun ise, İstanbul Boğazı’nda yapılan tekne turuyla uzman ve uzman yardımcılarına İstanbul’u anlattı.

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.