MİLLÎ EĞİTİM BAKANI ZİYA SELÇUK YOZGAT'TA  
MİLLÎ EĞİTİM BAKANI ZİYA SELÇUK YOZGAT'TA

MİLLÎ EĞİTİM BAKANI ZİYA SELÇUK YOZGAT'TA

Millî Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, Yozgat'ta hayırsever iş insanları ile bir araya geldi, Yozgat Halk Eğitim Merkezi'ni ziyaret ederek projeleri inceledi. Selçuk, Robotik Kodlama Merkezi'nin de açılışını gerçekleştirdi.


Millî Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, Yozgat'ta, Vali Kadir Çakır, Yozgat milletvekilleri Bekir Bozdağ, Yusuf Başer ve protokol üyeleri tarafından karşılandı. 

İlk olarak hayırsever iş insanlarıyla bir araya gelen Selçuk, eğitim alanında bağışları bulunan iş insanlarına teşekkür belgesi verdi.

Selçuk, burada "Anadolu'da bir söz var; 'Paran kadar değil, hayrın kadar konuş.' derler. Hayrın kadar konuşmak gerçekten çok güzel." ifadelerini kullandı. 

Daha sonra Vali Kadir Çakır'ı ziyaret eden Selçuk, Valilik şeref defterini imzaladı.

Bakan Selçuk, ziyaretin ardından İl Milli Eğitim Müdürlüğü değerlendirme toplantısına katıldı. 

Yozgat Halk Eğitim Merkezi'ni de gezen Selçuk, öğrenciler tarafından yapılan proje çalışmalarını inceledi, öğrencilerden bilgi aldı.

Bakan Selçuk, Yozgat'ta Robotik Kodlama Merkezi'nin de açılışını gerçekleştirdi.

Yozgat'ın eğitimiyle ilgili çalışmaları değerlendirdiklerini aktaran Selçuk, şunları söyledi: "Buradaki atmosferi, birlik ve beraberliği, Yozgat'ın geleceği için ortak bir ideal hedefini gördüğümde memnuniyetim daha fazla arttı. Bundan dolayı emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Bugün eğitimin istatistiksel verileri kadar sahadaki yansımalarını da görmek için Yozgat'ta bulunuyoruz. Hep birlikte ne tür tedbirler almamız gerektiği konusunda istişarelerde bulunuyoruz. Bu istişareler neticesinde de gelecek yıl için hangi plan ve projeleri uygulamamız gerektiği konusunda bazı planlamalar da hayata geçiriyoruz."

Selçuk, Bozok Üniversitesi Erdoğan Akdağ Kongre Merkezi'nde "Ziya Öğretmen ile Eğitim Buluşmaları" kapsamında kentteki meslektaşları ile bir araya geldi.

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.