MEB İLE TÜRKİYE MAARİF VAKFI ARASINDA İŞ BİRLİĞİ PROTOKOLÜ İMZALANDI  
MEB İLE TÜRKİYE MAARİF VAKFI ARASINDA İŞ BİRLİĞİ PROTOKOLÜ İMZALANDI

MEB İLE TÜRKİYE MAARİF VAKFI ARASINDA İŞ BİRLİĞİ PROTOKOLÜ İMZALANDI

Millî Eğitim Bakanlığı ile Türkiye Maarif Vakfı (TMV) arasında iş birliği protokolü, Millî Eğitim Bakan Yardımcısı Celile Eren Ökten ile Türkiye Maarif Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Birol Akgün tarafından imzalandı.

MEB ile TMV arasında eğitim ve öğretim alanında iş birliğini kapsayan söz konusu protokolün imza töreninde konuşma yapan Bakan Yardımcısı Ökten, zengin bir medeniyet birikimini temsil eden, genç ve dinamik nüfusa sahip Türkiye'nin hedeflerine ulaşmasının nesillerini kaliteli bir eğitim sistemiyle buluşturmasına bağlı olduğunu belirtti.
 
Ökten, Türkiye Yüzyılı hedeflerini gerçekleştirirken kapsayıcı ve etkin içeriklerle yapılan ve yapılacak güç birliklerinin önemine vurgu yaptı.
 
TMV Mütevelli Heyeti Başkanı Akgün de uluslararasılaşmanın önemine işaret ederek, öğrenci hareketliliğinin gittikçe arttığı bir dünyada hem Bakanlığımıza bağlı olarak faaliyetlerini sürdüren yurt dışı eğitim kurumları hem de Türkiye Maarif Vakfına bağlı okul ve kurumların fevkalade ilgi gördüğünü müşahede etmenin hazzını yaşadıklarını ifade etti.
 
İmzalan protokol ile TMV'nin faaliyet gösterdiği/göstereceği temel eğitim, ortaöğretim, mesleki eğitim, din öğretimi, özel eğitim, özel öğretim ve öğretmen yetiştirme alanları ile ders kitabı, öğretim materyali ve dijital içerik alanında iş birliği amaçlanıyor.

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.